SzolgáltatásaimEgyéni Coaching

Középvezetők számára egyéni coaching szolgáltatásaim során szakértő támogatást nyújtok ahhoz, hogy mindennapi munkájukat hatékonyabbá, sikeresebbé és eredményesebbé tegyék. Sokan azzal fordulnak hozzám, hogy elakadtak, nem látják hogyan tovább. Mások konkrétan egy-egy vezetői készség, képesség erősítését tűzik ki célul. Számos esetben pedig munkahelyi kihívások, konfliktusok feloldása, feldolgozása kerül a fókuszunkba.

BővebbenExecutive vagy Felsővezetői Coaching

Az executive coaching is egyéni coaching természetesen. Meglátásom szerint az egyedi sajátosságok okán annak egy speciális válfaja, így külön szekciót érdemel. A felsővezetők szakmai és privát élete, kihívásai sokban hasonlítanak a középvezetőkére, ám megjelennek olyan témák is, mint a vezetői magány, fenntarthatóság, társadalmi felelősségvállalás, legacy kérdése vagy a generációváltás érzékeny folyamata.

BővebbenTeam Coaching

A team coaching folyamán a hétköznapokban együttműködő csapatok fejlődését segítem elő. Célom, hogy munkájuk, kooperációjuk hatékonyságát maximalizáljuk, kiaknázzuk a csapatban rejlő potenciált, hogy a cég számára a lehető legnagyobb értéket legyenek képesek megteremteni. Támogatom az együttműködés alapjainak, értékeinek meghatározását, a közös célok kijelölését.

BővebbenCsoportos Coaching

A csoportos coaching résztvevői közel azonos kihívásokkal szembesülnek munkájuk folyamán, hasonló a helyzetük a szervezetben, de nem feltétlen egy csapat tagjaiként kooperálnak a hétköznapi feladatok végrehajtása során. A coaching ezen formája kifejezetten költséghatékony képzési, fejlesztési forma a szakértői pozíciókban, szeniorabb munkakörökben a vállalat különböző területein dolgozó munkatársak számára.

Bővebben