Bemutatom a Bírád! - Pozitív Intelligencia Coaching

Lehet, hogy jól ismered azt amikor önmagad bírálod. Ilyenkor a Biránk olyan dolgokat mond, mint: „Úgysem fog sikerülni és kiderül, hogy nem értesz ehhez!” vagy „Nem vagy elég jó erre a munkára”, „Biztos, hogy nem vagy elég érdekes és vonzó Neki” vagy „Úgysem tudod ezt elég jól megoldani! Jobb, ha bele sem kezdesz!”.

Bírónk másik módszere, amikor folyamatosan azt kutatja, hogy mi a baj másokkal. „Ezek mind hülyék, mindig is azok voltak és azok is maradnak” vagy „Nem fogom az időmet ezekkel az emberekkel pazarolni, reménytelenek”.

A harmadik Bírói módszert valószínűleg olyasvalami, amit csinálsz, és nem vagy tudatában. Amikor a Bíró folyton valami rosszat talál az életedben, körülményeidben, ami megakadályoz abban, hogy pozitívnak, boldognak érezd magad...

„...amíg be nem fejezem ezt a projektet”, „amíg a gyerek le nem érettségizik”, „amíg meg nem veszem azt a házat vagy autót”, „amíg véget nem ér a koronavírus” és így tovább.

Sok kárt okoz a boldogságunkban a Bírónk.

Más, cinkos szabotőröket is aktivál. Ezek automatizált mintákat képviselnek az elmédben arra vonatkozóan, hogyan gondolkodj, érezz és reagálj. Stresszt, szorongást, önbizalomhiányt, frusztrációt, nyugtalanságot és boldogtalanságot okoznak. Szabotálják teljesítményed, jólléted és kapcsolataid.

Ha kíváncsi vagy a szabotőreire, keresd az ingyenes szabotőr-kérdőív linkjét a weboldalamon.

✨Azt is megtudhatod, hogy felépítheted a mentális erőnlét alapjait három kritikus mentális izom megerősítésével, és így az erőegyensúlyt áthelyeztheted belső szabotőreidről (negatív énedről) belső bölcsességedre (pozitív énedre).

✨ Képzeld el, hogy nyugodt, tiszta fejű, stresszmentes és pozitív tudsz maradni még  munkád és életed legnagyobb kihívásainak kezelése közben is. Mi válik lehetségessé számodra a sikerekben, a lelki békében és a jóllétben, valamint a kapcsolataidban?

Pozitív Intelligencia Coaching

 #positiveintelligence #easeandflow #HelpingLeadersShine #annamariakelemencoach

 

© 2022 Positive Intelligence, LLC. All rights reserved. No reproduction, in any form, printed or electronic, is permitted without prior written permission from Positive Intelligence, LLC. POSITIVE INTELLIGENCE and PQ COACH are trademarks of Positive Intelligence, LLC.