Etikai kódex

A Nemzetközi Coach Szövetség (ICF, International Coach Federation) egyik kiemelkedően fontos célja, hogy magas szintű szakmai követelményeket definiáljon, valamint programok, képzések, és átlátható, globális akkreditációs rendszer által biztosítsa a coach szakma fejlődését és integritását.

Az ICF etikai kódexe a nemzetközi szervezet alapvető értékeinek, szakmai definíciójának szellemében szolgál iránymutatással, és rögzít viselkedési, módszertani normákat minden tag és akkreditált coach számára.

A szakmai hitelesség és munkám kiemelkedő minősége fontos számomra, én is az ICF Etikai kódexében foglaltak szerint dolgozom, valamint azt minden ügyfelem számára elérhetővé és együttműködésünk alapkövévé teszem. 

Megosztom itt is a linket az ICF Etikai kódexének magyar nyelvű fordításához: Etikai kódex - ICF Hungary ICF Hungary (coachingfederation.hu)

A korántsem könnyed közös “utazáshoz” elengedhetetlen az összhang a coach és a coachee között: ezért egy kellemes kávé-tea-frissítő mellett díjmentesen, kötetlenül beszélgetve döntjük el, hogy belevágunk-e együtt.

Meghívhatom Önt egy kávéra-teára vagy on-line beszélgetésre? Várom a jelentkezését!

#coachingrolpraktikusan #fejlodnijo #coachingszubjektiv #annamariakelemencoach